1.FK Nová Paka - FC Hradec Králové B 1:0 (0:0)

8. 11. 2009   |   Redakce
V divizním utkání podlehla rezerva nováčkovi z Nové Paky 0:1 a se ziskem 20 bodů je na 7. místě průběžné tabulky.

Na horkou půdu do Nové Paky odjížděli hradečtí notně posíleni hráči A mužstva, které své mistrovské utkání hrálo již v pátek. Utkání se hrálo na těžkém, ale velmi dobře připraveném terénu. Do utkání vstoupili aktivněji hosté, hned ve 2. minutě se, po centru Pacáka, dostal do šance Hubička, poté dorážel míč do branky Veselka, domácí brankař Ottmar však obě šance zlikvidoval. V 5. minutě měli hosté další šanci, Ottmar opět zachránil. V 8. minutě se dostal ke střele domácí Jelínek, stříle však vedle. 14. minuta, z dálky střílí Pacák, Ottmar je opět připraven. Ve 14. minutě, po rozehraném trestném kopu, na dvakrát zachraňoval Volšík v brance hostí. V 16. minutě se pěkným průnikem po pravé straně blýskl domácí Jisl, jeho střelu Volšík vyrazil. Ve 21. minutě střílel domácí Král, z trestného kopu, těsně vedle. Ve 25. minutě střílel z dálky Dvořák, Ottmara však nepřekvapil. Ve 35. minutě se střelou z velké dálky prezentoval Pacák, Ottmar byl připraven. Ve 42. minutě zatáhl míč hostující Přibyl, centroval před branku, Hubička míč sklepl Dvořákovi, Ottmar opět chytá. V prvním poločase měli lepší držení míče hosté, brankově se však neprosadili.

Na začátku druhého poločasu střílel, v 50. minutě, Dvořák, opět bez úspěchu. V 60. minutě opět střílel Pacák, opět bez úspěchu. V 66. minutě zahrával trestný kop střídající Hečko, domácí odvrátili za cenu rohového roku. V 69. minutě měli hosté největší šanci, když se dostal za obranu Nemček, dává však těsně vedle. V 70. minutě střílel, po centru Hečka, bez přípravy Dvořák nad. V 77. minutě se domácí dostali do vedení tečovanou střelou Rozsévače – 1 : 0. V 88. minutě se dostal ke střele hostující Lacina, střílel však nad branku.

Ladislav Brož, trenér: "Z výsledku jsem zklamán, sice jsme měli lepší držení míče, častěji jsme se dostali ke střelbě, ale vyloženou brankovou příležitost jsme si vypracovali však pouze tři, z toho dvě hned v úvodu utkání a to je málo !!! Branku jsme inkasovali po tečované střele domácího Rozsévače, nadšeně bojující domácí výsledek uhájili. V tomto utkání zvítězilo šťastnější mužstvo."

Sestava: VOLŠÍK - PŘIBYL, NĚMEČEK, KOUŘIL, ŠPIDLEN - VESELKA, NEMČEK, GRIM 63. HEČKO/, PACÁK /84. LACINA/ - HUBIČKA /80. PÁRTL/, DVOŘÁK
Branka: 77. minuta ROZSÉVAČ

Žluté karty: BANDA, KRÁL – NĚMEČEK, PACÁK, VESELKA

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Mládež

11teamsports CUP 2024 se na východě Čech skvěle vydařil

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na utkání s pražskou Duklou zahájen

Historie

Votroci před rokem pokřtili novou arénu