U17 přehrála v posledním duelu podzimu Bohemians 4:1

14. 11. 2023   |   Petr Šatalík | Foto: Łukasz Bizoń
Svěřencům Josefa Vlčka a Tomáše Ibrmajera se v závěrečném kole podzimní části soutěže podařilo porazit Bohemians poměrem 4:1. Mladí Votroci tak vládnou tabulce s tříbodovým náskokem na druhé Teplice. Za devatenáct zápasů zvládli nasázet šedesát branek.
15. kolo, neděle 12. 11. 2023, 12:15

FC Hradec Králové

Bohemians Praha 1905

4:1
2:1

Branky: 19. Kotal, 35. Polák, 56. Pavlík, 92. Svatoš – 3. Hejduk.
Rozhodčí: Stieber – Matula, Horský.
Žluté karty: nebyly uděleny.
Diváci: 30.

FC Hradec Králové:

Šimon – Hronek, Syrovátka, Pavlík, Gazsi, Hradecký, Kameník (79. Svatoš), Machač, Polák (58. Vaněk), Dýčka (58. Halama), Kotal (72. Drbohlav).

Bohemians Praha 1905:

Vagenknecht – Mudřík, Bryndza, Kryts, Klemsa, Hejduk, Chudinov (58. Březina), Chramosta, Cibulka (79. Duong), Klíma (62. Hrubý), Svoboda.


Ohlasy

Hodnocení Josefa Vlčka

„Úvod zápasu nám vůbec nevyšel a vlastními chybami jsme se dostali pod tlak. Ten navíc vyústil ve vedoucí branku soupeře, který měl i další příležitosti na odskočení. Po čtvrt hodině hry jsme se začali konečně dostávat do zápasu a do poločasu jsme ještě stihli otočit výsledek. V této části utkání jsme však dobrý výkon nepředvedli, když nám vázla především obranná činnost celého mužstva. Ve druhém poločase už to bylo o něčem jiném, po standardní situaci jsme odskočili na rozdíl dvou branek a posledních dvacet minut se dohrávalo v naší režii. Umě jsme kombinovali a nedovolili soupeři, aby se k nám přiblížil. Dokázali jsme se oklepat ze špatného začátku a nakonec utkání převrátili na svou stranu.“

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Cením si síly našeho týmu, přiznává Daniel Horák

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Mládež

Zlatí Votroci! Kategorie U12 slaví mistrovský titul