MU: FC Viktoria Plzeň U16 - FC Hradec Králové U17 2:3

28. 8. 2023   |   Tomáš Ibrmajer
Výjezd vítězně ...
16. kolo, středa 23. 8. 2023, 14:45

FC Viktoria Plzeň

FC Hradec Králové

2:3
0:1

Branky a (asistence): 65. Vukovič, 78. Vukovič - 36. Polák (Jelínek), 49. Polák (Gazsi), 51. Meduna (Polák)

FC Viktoria Plzeň:

Hacaperka - Huttr, Speierl, Bečka, Rožánek (78. Šot), Koudele, Škorpil, Lexa (78. Sikyta), Linhart (78. Kamenský), Oliverius (78. Hubáček), Vukovič (78. Matys)

FC Hradec Králové:

Jeřábek - Cobl (46. Gazsi), Chýlek, Pěnkava, Machač - Jelínek, Meduna (58. Dýčka), Drbohlav (78. Kotal), Rychtář - Pavlík (10. Hronek), Polák



Reportáž

Zápas ovlivnila červená karta soupeře už v 6. minutě po faulu na Pavlíka, který musel ze zápasu odstoupit. Soupeř poctivě bránil a my dlouho nemohli najít recept na jejich obranu i díky naším nepřesnostem při zpracování míče nebo kvůli jednoduchým přihrávkám, které často končili na kopačkách soupeřů nebo v autu. Do druhého poločasu jsme vstoupili s jasným záměrem soupeře přečíslovat ve stranách, což se nám vyplatilo a díky slepeným gólům jsme utekli do tříbrankového vedení. Z ojedinělé šance soupeř snížil 25 minut před koncem a na naše kopačky se začala vkrádat nervozita umocněná druhým gólem Plzně po naší hrubce v zadních řadách. Naštěstí jsme utkání dovedli do vítězného konce, ale výkon měl k dokonalosti daleko.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Cením si síly našeho týmu, přiznává Daniel Horák

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Mládež

Zlatí Votroci! Kategorie U12 slaví mistrovský titul