FC Viktoria Plzeň
FC Hradec Králové6:1

7. kolo, sobota 7. 10. 2023, 11:00

FC Viktoria Plzeň

FC Hradec Králové

6:1
2:0

Branky: 4. Blasczyková, 20. Červniková (vlastní), 42. Spejchalová (vlastní), 47. Kynclová, 78. Hrdinová, 80. Větrovská - 73. Voženílková. Rozhodčí: Sasz. Bez karet. Diváci: 65.

FC Hradec Králové:

Rajsnerová - Dolanská, Červinková, Hosová, Šustová, Stečínská, Bartošová, Vítová, Voženílková, Slováková, Petrová, Gosson, Pražáková, Spejchalová, Fejková


Ohlasy

Jan Siska, trenér: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, byli jsme pozdě v osobních soubojích, z první standartky domácích jsme navíc inkasovali branku, což je naprosto nepřípustné. Do konce poločasu jsme nebyli schopní vytvořit si šanci a po smolné teči jsme si navíc dali vlastní gól. Druhý poločas byl z naší strany o poznání lepší, hráli jsme po zemi, dostali jsme se do šancí a proto je trochu kruté, že druhý poločas skončil 4:1 pro domácí, myslím, že tam jsme byli lepším soupeřem, než v poločase prvním. Výsledek 6:1 je potřeba hodit za hlavu, na některých situacích ze druhého poločasu se dá stavět. Momentálně ale nejsme v pozici, kdy bychom herně mohli takto skvěle připravenému týmu, jako je Plzeň konkurovat. V tréninku ale tým pracuje velmi dobře a jak herní tvář, tak později výsledky, se brzy dostaví. Musíme být trpěliví, věřit tomu co děláme a pokračovat v tom - jsme na správné cestě. Smekám klobouk, před herní odvahou v druhém poločase a chválim holky za bojovnost za nepříznivého stavu.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Cením si síly našeho týmu, přiznává Daniel Horák

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Mládež

Zlatí Votroci! Kategorie U12 slaví mistrovský titul