Juniorka vysoko prohrála s Brnem

5. 5. 2019   |   FC Hradec Králové
Domácí zápas proti Zbrojovce Brno v nadstavbové části A Juniorské ligy se hradeckému týmu U21 nepovedl. Svěřenci Karla Krejčíka čelili trvalé převaze soupeře a prohráli vysoko 1:5.
neděle 5. 5. 2019, 13:00

FC Hradec Králové

FC Zbrojovka Brno

1:5
1:3

Branky: 43. Finěk – 7. Mach, 15. Vintr, 45. Pavlík, 61. Moučka, 84. Zikl. Rozhodčí: Hrubeš – Antoníček, Dresler. ŽK: Locker, Prouza, Kropáček. 150 diváků.

FC Hradec Králové: Mach – Finěk, Kundrt, Locker (65. Vítek), Brůža (35. Štipák) – Soukeník – Prouza, Petřík, Gjinollari – Bičiště, Kropáček.
FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Dobrovodský, Blažík, Pavlík, Pyš – Mach – Kroutil (61. Holman), Moučka (78. Doubravský), Kříž, Vintr (76. Nomilner) – Zikl.


Reportáž

Zápas mezi juniorkami Hradce a Brna měl jednoznačný průběh od samého začátku. Už v . minutě nedokázali Votroci odvrátit míč po standardní situaci, ve vápně se nejlíp zorientoval Marek Mach a prostřelil svého jmenovce Ondřeje.

Po centru Daniela Fiňka mohl vyrovnat Dominik Bičiště, ale nevystřelil přesně. V 15. minutě tak přišla druhá rána, když Dominik Kříž uvolnil na levé straně Ondřeje Vintra a ten zvýšil na 2:0 pro Zbrojovku.

Ještě do poločasu snížil po rohu Finěk, ale vzápětí vrátil hostům dvougólový náskok přesnou hlavičkou Petr Pavlík. Za stav 1:3 o půli mohli domácí vděčit Ondřeji Machovi, který během úvodní pětačtyřicetiminutovky vyřešil dvě tutovky Zbrojovky.

Po hodině hry ale hradecký gólman nepřesvědčivě vyběhl proti Davidu Moučkovi, ten zvýšil na 4:1. Votroci odpadli, Brno si ještě do konce utkání vypracovalo několik vyložených šancí. Hlavně vinou lajdáckosti v zakončení ale hosté proměnili jen jednu. Martin Zikl upravil na konečných 5:1, od ještě většího debaklu pak domácí dvakrát zachránilo břevno.

Ohlasy

David Gjinollari:

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Rozhovory

Povedené utkání! Jen škoda, že jsme Sigmě víc neodskočili, hlásí Petr Juliš

Reportáž

Sebevědomý vstup do boje o Evropu, Votroci přejeli Olomouc 3:1