Juniorka nezvládla zápas v Olomouci

14. 4. 2019   |   FC Hradec Králové
Vysokou porážku 0:7 si odvezla hradecká juniorka z Olomouce. Votroci na Hané vůbec nezachytili úvod zápasu, první gól dostali už ve druhé minutě a po půlhodině prohrávali už o pět gólů.
neděle 14. 4. 2019, 11:00

SK Sigma Olomouc

FC Hradec Králové

7:0
6:0

Branky: 19. a 23. Matoušek, 40. a 77. Zifčák, 2. Zmrzlý z pen., 25. Zlatohlávek, 29. Chytil. Rozhodčí: Proske - Kotík, Antoníček. Bez karet. 80 diváků.

SK Sigma Olomouc: Mandous - Látal, Kotouč, Zima, Sláma - Matoušek, Chytil (64. Kamas), Zmrzlý, Zlatohlávek (78. Zlatohlávek), Lalkovič (74. Beňa) – Zifčák.
FC Hradec Králové: Mach – Finěk, Kundrt, Locker (46. Brůža), Gjinollari – Vobejda – Šípek, Soukeník, Petřík (71. Šedivý), Bičiště – Kropáček (58. Prouza).


Reportáž

Votrokům proti Sigmě nevyšel začátek. Hned při jedné z prvních akcí ztratili balon na půlce a po faulu Josefa Lockera ve vápně odpískal Zbyněk Proske proti hostujícímu týmu penaltu. Tu proměnil Ondřej Zmrzlý a určil ráz začátku zápasu.

Hradečtí ještě po necelé čtvrthodině trefili tyč a Dominik Soukeník nedokázal míč dorazit do brány. Od té chvíle ale byl na hřišti jen jeden tým – domácí. Do půlhodiny vedla Sigma 5:0, do přestávky 6:0.

Ve druhé půli Votroci prostřídali, domácí s vědomím vysokého vedení dali nohu z plynu, do konce utkání ale přidali ještě jeden gól a uštědřili hostům sedmigólový debakl.

Ohlasy

Karel Krejčík, trenér: Podali jsme absolutně tragický výkon, propadli jsme v obranné fázi. Domácí zdobila agresivita, nasazení i fotbalová kvalita. Zápas chvílemi vypadal jako hra kočky s myší, byl to rozdíl dvou tříd. Zklamal mě přístup některých hráčů, upozorňoval jsem tým na to, že začátky nemáme dobré. Navíc jsme nastoupili proti velké kvalitě, soupeř měl hodně hráčů s profi smlouvami. Byli samý náběh, samý sprint, my totální chaos, hráli jsme bez dirigování. Dostávali jsme góly z malého vápna, jen jsme koukali na volné soupeře.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Rozhovory

Povedené utkání! Jen škoda, že jsme Sigmě víc neodskočili, hlásí Petr Juliš

Reportáž

Sebevědomý vstup do boje o Evropu, Votroci přejeli Olomouc 3:1