dnes   |   Lukáš Novotný, Petr Šatalík
V říjnu se před Malšovickou Arénou uskuteční historicky první ročník Voktoberfestu! Tato pivní slavnost bude probíhat 11. a 12. října, krom tradičních ochutnávek piva nabídne také mnoho dalších gastronomických specialit. Do nadupaného programu se zapojí také hráči královéhradeckého A-týmu a těšit se můžete také na oblíbený fotbalový podcast – Kudy běží zajíc!

Lístky na Voktoberfest pořizujte zde

Celý program startuje v pátečních 16:00, až do sobotní půlnoci si budete moci vybrat z obří nabídky německých piv. Ta si budete moci vychutnat z tradičních tupláků, které obdrží každý návštěvník již u vstupu. Pro nejrychlejší zájemce je navíc připravena limitovaná edice tupláků s logem FC Hradec Králové.

V areálu budou k dispozici nejen zlatavé moky, ale také další speciality jako klobásky, preclíky, kolena, žebra, knedlíky, vdolky či uzené ryby. Tyto a další dobroty budete moci zapít proslulými ležáky.

Program akce bude opravdu výjimečný. Těšit se můžete na domácí hráče FC Hradec Králové. V sobotu 12. října si budete moci užít nejposlouchanější fotbalový podcast Kudy běží zajíc s živou show. Chybět nebude ani hudební doprovod tradičních oktoberfestových kapel. Navíc Vás čekají různé soutěže o zajímavé ceny. Vyzdobené festivalové stany jsou připravené i pro nepříznivé počasí.

Během pátku a soboty vám budou představena vynikající německá piva všech druhů, jenž si vychutnáte z tradičních tupláků, které dostanete v ceně vstupenky. Nejrychlejší zájemci, kteří si koupí vstupenku v předprodeji, obdrží limitovanou edici tupláku s logem FC Hradec Králové.

Otevírací doba areálu

  • Grand opening: pátek 11. října v 18:00
  • Pátek: 16:00 – 23:00
  • Sobota: 12:00 – 23:00

Vstupné (včetně tupláku)

  • Předprodej do 10. řijna – 250 Kč
  • Prodej 11. října a na místě 350 Kč
  • Do dvanácti let včetně vstup zdarma

Cena lístku = cena tupláku, který dostanete u vstupu do areálu po předložení vstupenky. Pro ty nejrychlejší budou připraveny tupláky s logem FC Hradec Králové! Jde o limitovanou edici pro fanoušky, kteří si nejrychleji pořídí vstupenku na první Voktoberfest! Neváhejte a dorazte v říjnu Pod Lízátka na obrovskou pivní slavnost.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Textový přenos z utkání

ON-LINE: FC Hradec Králové vs. FK Mladá Boleslav

Aktuální zprávy

Aktuální zprávy

Votroci hledají brigádníky do fanzóny i nového maskota

×
Dnes v 17:00 | A-tým
FC Hradec Králové
FK Mladá Boleslav