FC Hradec Králové
FK Pardubice9:6

MU, středa 6. 3. 2024, 10:00

FC Hradec Králové

FK Pardubice

9:6
4:2, 2:1, 3:3

Ryba 4, Klvaňa 3, Matička, Phangia

FC Hradec Králové:

Lindr, Svoboda - David, Fidler, Hochmann, Klvaňa, Krajňák, Machata, Matička, Mrázek, Phangia, Ryba, Šimek, Švorc, Vrabec


Ohlasy

Dneškem jsme začali jarní mistrovská utkání. Hrálo se doma a přijel soupeř, který se řadí mezi nejzajímavější. Utkání mělo tři fáze, které se kryly s časovým rozvržením zápasu.V první části jsme byli velmi kvalitní v rozehře, využívali jsme krajní prostory a hned od začátku jsme si vytvářeli střelecké příležitosti, které jsme dokázali i proměňovat. Druhá část byla vyrovnanější, nám se již tolik nedařila kombinace, ale hru jsme měli pod kontrolou. Ve třetí části byli na míči kvalitnější hosté, my jsme se i s blížícím koncem cítili nervózní z možné korekce výsledku (střela a branka hostujícího hráče kopem přes hlavu do šibenice byla koukatelná) a spíše než v postupném útoku se nám dařily rychlé protiútoky. Závěrečný hvizd rozhodčího vyvolal v hráčích zaslouženou euforii.

Ze zdravotních důvodů některých našich stálých hráčů jsme využili tři kluky ze starší přípravky, kteří do našeho kolektivu velmi dobře zapadli a pomohli nám.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Rozhovory

Cením si síly našeho týmu, přiznává Daniel Horák

Aktuální zprávy

Jízda směr Evropa nezpomaluje, Votroky čeká odveta na Hané

Mládež

Zlatí Votroci! Kategorie U12 slaví mistrovský titul