V pondělí začíná Votrokům letní příprava

25. 7. 2020   |   FC Hradec Králové
V pondělí 27. července se A tým Votroků sejde na začátek přípravy na novou sezonu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Během ní absolvují soustředění v Písku, sehrají tři přípravné zápasy a před začátkem ligového programu stihnou i první kolo MOL Cupu.

Minulý ročník FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zakončili Votroci v úterý 14. července vítězstvím nad Sokolovem, o třináct dní později už se sejdou k zahájení přípravy na sezonu 2020/2021. První týden zakončí sobotním přípravným zápasem proti FK Teplice v Roudnici nad Labem, v dalším týdnu je čekají testy na hřišti FK Přepeře a na Malšovickém stadionu proti FK Chlumec nad Cidlinou. Od pondělí 10. srpna do pátku 14. srpna se bude A tým připravovat na soustředění v Písku, v sobotu 15. 8. sehrají první kolo MOL Cupu na hřišti FK Náchod.

Na začátku přípravy už nebude v kádru Votroků Fahrudin Djurdjević, kterému před koncem uplynulé sezony skončila smlouva, ani Christian Frýdek, jenž se po vypršení hostování vrátil do Sparty. Další pohyby v kádru jsou před dotažením a budeme o nich informovat v pondělí.

Termíny přípravných zápasů a prvního kola MOL Cupu najdete ZDE.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků