Votroci vstoupí do poháru s pozměněnou sestavou

13. 8. 2019   |   FC Hradec Králové
Na cestu MOL Cupem se Votroci vydají ve středu v podvečer v Letohradě. Nováček Divize C přešel v předkole pohárové soutěže přes FK Čáslav, Hradec se v podhůří Orlických hor představí v rámci 1. kola od 17:00.

Letohrad postoupil do divize a má za sebou povedený start do sezony. V prvním kole soutěže vyhrál na hřišti Sokola Libiš, ještě předtím se prokousal předkolem MOL Cupu přes FK Čáslav. Votroci na jeho hřiště přijedou povzbuzení první výhrou v sezoně – v pátek rozdrtili Varnsdorf 8:0. V Letohradě se ale s největší pravděpodobností představí odlišná sestava. „Jednoznačně chceme postoupit, změny v sestavě ale budou – i proto, že o dva dny později hrajeme v Třinci,“ říká Zdenko Frťala. „Vycházíme ze zdravotního stavu kádru a z rozjezdu sezony,“ naráží hlavní trenér Votroků na to, že mu ve výběru chybí hned několik dlouhodobě zraněných.

V týmu soupeře čeká na Hradecké hned několik hráčů, kteří kopali do míče i Pod Lízátky. Mimo jiné: v obraně nastupuje Ladislav Kundrt, ještě v minulé sezoně stoper hradecké juniorky, mládežnickými týmy Hradce prošel i Jiří Štěpán, čas od času se v letohradské sestavě objeví i čtyřicetiletý Michal Vaniš, který si v černobílém dresu zahrál i nejvyšší soutěž.

Utkání v Letohradě začíná ve středu 14. 8. v 17:00, jeho průběh můžete sledovat prostřednictvím rádia Gunny ZDE.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků