Hradecké dorostenky porazily výběr pekingské univerzity 2:1

6. 12. 2018   |   FC Hradec Králové, foto: PJml/zeny.fotbal.cz
Hradecké dorostenky odehrály přátelský zápas proti exotickému soupeři - v Nymburce změřily síly s výběrem Pekingské sportovní univerzity. Díky gólům Anny Marie Jarochové a Nely Sovákové zvítězily 2:1.

Hradecké fotbalistky nastoupily proti čínským soupeřkám k přátelskému utkání v Nymburce, kde jsou hráčky Pekingské sportovní univerzity na tříměsíčním kempu. Svěřenkyně trenéra Jakuba Novického šly do vedení, když si vyměnily míč sestry Sovákovy, Anetinu střelu ještě brankářka vyrazila, ale míč za její záda dorazila Anna Marie Jarochová. 

Čtvrt hodiny před koncem přidala druhý gól Hradečanek Nela Sováková po individuální akci středem hřiště, v závěru už jen snížila Jingxunová na konečných 2:1 pro Hradec.

"Byla to zajímavá konfrontace sil mezi českým a čínským fotbalem. Pro naše hráčky jsou to dobré zkušenosti, mladší soupeřky chtěly hrát fotbal, usmívaly se, hru si užívaly a to se mi moc líbilo," zhodnotil zápas Novický.

Pekingská sportovní univerzita WU16 - FC Hradec Králové WU18 1:2 (75. Jingxunová - 27. Jarochová, 60. N. Sováková).

Sestava FC Hradec Králové WU18: Zítková - Pavlíčková, Vejrová, Kotoučková, Kňourková, Ličmanová, Boháčová, Sováková A., Horáková, Sováková N., Šubrtová, Pražienková, Pěrušková, Tomášková, Kordová, Šolínová, Jarochová.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Moderní kamerový systém dohlíží na bezpečnost v Malšovické aréně

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín