Votroci převzali ceny LFA

22. 10. 2020   |   FC Hradec Králové
Po čtvrtečním tréninku si Votroci převzali ocenění, která k nim doručil zástupce LFA – Zdenko Frťala dostal trofej pro trenéra měsíce srpna, Patrik Vízek plastiku pro hráče měsíce září a celý klub obdržel plaketu Ceny Lukáše Přibyla za marketing a práci s fanoušky v minulé sezoně.

Úspěšný opožděný vstup do nové sezony vynesl Zdenku Frťalovi ocenění pro trenéra měsíce srpna ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Votroci vyhráli první dva zápasy ročníku, doma porazili Vlašim a v dramatickém zápase v Jihlavě přemohli FC Vysočina. Za to nyní hlavní trenér převzal individuální trofej. „Beru ji ale jako odměnu celému týmu. Vstup do sezony se nám povedl,“ ohlíží se Frťala za srpnovými úspěchy, před nimiž ještě jeho tým přesvědčivě přešel v prvním kole MOL Cupu přes Náchod.

Na konci září Votroci poprvé ztratili body, ocenění pro hráče měsíce ovšem putovalo do správných rukou – Patrik Vízek ve všech třech utkáních (proti Chrudimi, Žižkovu i Vyšehradu) udržel čisté konto. „Je to zásluha toho, jakým fotbalem se momentálně prezentujeme. Hrajeme dobře v poli a máme kvalitně organizovanou obranu, díky tomu v bráně zas tolik práce nemám a připisuji čistá konta,“ říká hradecký gólman. „Ale doufám, že hlavní ocenění přijde na konci sezony v podobě vítězství ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE a postupu,“ dodává.

Do třetice přišlo ocenění za celou minulou sezonu – klub obdržel Cenu Lukáše Přibyla za marketing a komunikaci s fanoušky v kategorii Matchday Fan Experience ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. „Je to cena za to, jak je u nás o fanoušky postaráno během zápasu. Vnímáme ji jako uznání toho, že se i na nepohodlném a nevyhovujícím stadionu snažíme divákům utkání co nejvíc zpříjemnit,“ říká manažer PR a komunikace Michal Petrák. „Bereme ji jako velkou motivaci k tomu, abychom se nejen v tomto ohledu zlepšovali.“

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B