Rezerva prohrála v Zápech

27. 9. 2020   |   FC Hradec Králové
Rezerva Votroků v neděli prohrála na hřišti lídra tabulky SK Zápy 0:3. Domácí o své výhře rozhodli už v prvním poločase.
6, neděle 27. 9. 2020, 15:30

SK Zápy

FC Hradec Králové

3:0
3:0

Branky: 25. Eliáš, 29. Magera, 34. Kubů. Rozhodčí: Zadinová – Švagr, Šafránková.

SK Zápy:

Soukup – Hašek, Pávek. Růžek, Hakl – Woitek (85. Koutenský), Eliáš, Jelínek (85. Matějka) – Magera (72. Putz), Hron (62. Jelínek), Kubů (62. Janko).

FC Hradec Králové:

Dunda – Finěk, Vyšehrad, Kosař (46. Zámečník), Locker – Samko (80. Zbořil), Vobejda, Kateřiňák, Doležal (74. Vošlajer) – Bičiště (46. Chocholatý), Vozáb (65. Štěrba).



Reportáž

Na hřišti lídra tabulky v Zápech ztratili černobílí šanci na bodový zisk vlastně již v první polovině utkání, ve které si domácí vytvořili tříbrankový náskok. Po přestávce již Votroci se soupeřem dokázali držet krok, ale vsítit branku a pokusit se utkání zdramatizovat se jim nepodařilo. Pozitivem je návrat Jiřího Kateřiňáka na hřiště po zranění z přípravy, které záložník Votroků utrpěl při zápase s Chlumcem nad Cidlinou.

Ohlasy

Karel Krejčík, trenér: „Do utkání jsme vstoupili dobře, aktivně. Přišlo však zranění Bičištěho, který měl tržnou ránu. V době, kdy byl ošetřován, jsme hráli skoro deset minut oslabeni a domácí nás dostali pod tlak, ze kterého jsme se nevymanili ani poté, co jsme již byli v plném počtu. Zkušený domácí celek rozhodl třemi vstřelenými brankami během osmi minut. Nám se nepodařilo korigovat, protože Zápy hrály fyzicky náročný, agresivní fotbal a do mnoha šancí nás nepustily.“

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín