Přestřelka v utkání mladších žákyň

22. 9. 2020   |   zenmz
Hradecké hráčky se po nepovedeném prvním poločase vzchopily a v druhé půli předvedly skvělý výkon.
3. kolo, neděle 20. 9. 2020, 09:00

FC Hradec Králové

AC Sparta Praha

4:8
0:5

Branky: Volhejnová, Radoušová, Zehetgruberová, Jančová


Ohlasy

Trenéři FC HK: Na zápas s lídrem soutěže jsme se těšili a chtěli jsme Spartu potrápit. Bohužel se nám vůbec nepodařil začátek, kdy jsme hned z rozjezdu dostali gól. S družstvem branka otřásla a kupily se chyby v zadních řadách, kdy jsme Spartě nechávali hodně prostoru pro jejich kombinaci, kterou soupeřky zakončovaly přesnou střelbou. Do druhého poločasu jsme nastupovali s hrozivým skoré 0:5. V kabině jsme si něco řekli a v druhém poločasu to vypadalo, jako když nastoupí jiné družstvo. Zlepšila se obrana a začaly se dařit i kombinace. A když Eliška Volhejnová odčarovala sparťanskou branku, tak nás bylo plné hřiště a byl k vidění oboustranně špičkový zápas mladších žákyň. Akce se přelévaly a padaly další branky. Nádhernou akci předvedla Klára Zahetgruberová, která prošla z obrany po křídle přes půl hřiště a ještě propálila brankářku. Druhý poločas jsme nakonec o branku vyhráli, a tak jsme na prohru dali alespoň malou náplast spokojenosti s předvedenou hrou.

Co dodat, nedaří se nám začátky zápasů. Máme přílišný respekt ze soupeře, podobné to bylo i na Slavii. Družstvo je schopné držet krok i s nejlepšími celky. V útoku jsme Spartě dokázali dát 4 góly, což se málokomu podaří, ale dostáváme příliš branek; to musíme zlepšit. Teď nás čeká Liberec, který ještě neprohrál, a tak se musíme poprat s těžkým počátečním losem tak, abychom na čelo neztratili příliš bodů. Za druhý poločas velká pochvala. Na takový projev musíme navázat a body přijdou.

Trenéři Sparty: Vůbec nejsme spokojeni s 10 minutami II. poločasu. To, co předváděly zkušené hráčky na hřišti, nám bral rozum. Vše jsme důkladně rozebrali a věříme, že se takový „zkrat“ nebude již opakovat.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků