Béčko podlehlo Živanicím

20. 9. 2020   |   FC Hradec Králové
V utkání proti Živanicím doplatili Černobílí na špatnou mušku. V rychle hraném utkání s množstvím osobních soubojů si dokázali připravit dost gólových příležitostí, ale všechny zůstaly nevyužity, včetně pokutového kopu. Srdnatě bojující Živanice naopak předvedly skvělou efektivitu, a díky dvěma zásahům z první poloviny utkání si tak odvezly z Hradce všechny body.
5, neděle 20. 9. 2020, 10:15

FC Hradec Králové

TJ Sokol Živanice

0:2
0:2

Branky: 26. Gašpar, 34. Spěvák. Rozhodčí: Šťastný – Mrkáček, Bohata. ŽK: 58. a 89. Kejř – 89. Kopecký. ČK: 89. Kejř.

FC Hradec Králové:

Dunda – Finěk, Kosař, Locker – Procházka, Doležal, Kejř, Chocholatý (66. Štěrba) – Mahr (46. Vozáb), Samko, Bičiště.

TJ Sokol Živanice:

Vaníček – Buriánek, Spěvák, Staněk, Polák – Gašpar (87. F. Pánek) – D. Pánek (80. Štěpánek), Langr, Kakrda, Kopecký – Petrus.



Reportáž

Ve vyrovnaném průběhu prvního poločasu šli Živaničtí do vedení díky povedené dalekonosné střele Jiřího Gašpara. Votroci mohli vzápětí vyrovnat, ale Dominik Bičiště po skvělé přihrávce Jana Mahra mířil vedle. Pak udeřily opět Živanice. Po secvičeném signálu zužitkoval dorážkou z malého vápna rohový kop Matouš Spěvák.

Do druhého dějství sice vtrhli Votroci jako velká voda, ale jejich stupňující se tlak neměl gólovou tečku. Hned tři hráči zakončovali z malého vápna, ale Daniel Procházka napálil míč do boční sítě, zakončení Dennyho Samka lapil brankář hostí Jakub Vaníček a neuspěl ani Bičiště. A protože Samkovi vyrazil Vaníček i pokutový kop, byly domácí naděje na bodový zisk definitivně zmrazeny.

Ohlasy

Karel Krejčík:

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Rozhovory

Kodeš? Válečník! Aby ho odnesli, muselo by to být vážné, uznává Ladislav Krejčí

Rozhovory

Dobrá forma? Snažím se to brát s pokorou, směje se Štěpán Harazim