Votroky posílil Daniel Vašulín

5. 8. 2020   |   FC Hradec Králové
Vedení FC Hradec Králové se podařilo definitivně dotáhnout příchod posily do útoku – z Chrudimi přichází na půlroční hostování s opcí na přestup dvaadvacetiletý forvard Daniel Vašulín. Odchází Kristian Zbrožek a na hostování míří Filip Firbacher.

Votroci definitivně získali novou posilu do útoku. Z Chrudimi přichází na půlroční hostování s opcí na přestup dvaadvacetiletý forvard Daniel Vašulín, který v minulém ročníku odehrál ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE třiadvacet zápasů a nastřílel v nich osm gólů. Na jaře 2019 nastoupil ke dvěma zápasům reprezentace U20, kde se potkal s Jakubem Šípkem a Robertem Juklem. „Bavili jsme se o něm už rok. Je to hráč, který má všechno před sebou. Je to vysoký hrotový útočník, umí dát gól. Trochu mi připomíná Libora Doška – na to, jakou má výšku, je na tom dobře i technicky,“ charakterizuje posilu hlavní trenér Zdenko Frťala.

S posilováním útoku souvisí i jeden dočasný odchod – mladík Filip Firbacher míří na roční hostování do týmu FC Sellier & Bellot Vlašim. „Fíra je ve fázi kariéry, kdy potřebuje pravidelně hrát. Od jeho hostování ve Vlašimi si slibujeme, že nasbírá zkušenosti, pozná něco jiného. Dočasná změna prostředí mu určitě neublíží,“ je přesvědčený Sabou.

Z Hradce odchází také Kristian Zbrožek, ten míří do Varnsdorfu na přestup. „Varnsdorf o něj projevil zájem, Zbroža přišel s tím, že by se rád vrátil domů, tak jsme mu vyšli vstříc,“ říká Sabou.

S Votroky se nadále připravuje Pavel Dvořák, probíhají jednání o jeho přestupu ze Sigmy Olomouc.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií zahájen

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín