Dvě nové tváře na startu přípravy

27. 7. 2020   |   FC Hradec Králové
V pondělí odpoledne budou na začátku letní přípravy mezi Votroky i první nové tváře. Z Jihlavy do Hradce přestupuje levonohý křídelní hráč Filip Novotný, z Bohemians 1905 přichází na roční hostování s opcí pravé křídlo Jan Záviška.

Dva čtyřiadvacetiletí hráči se od začátku přípravy připojí k A týmu FC Hradec Králové. Čtyřiadvacetiletý Filip Novotný přichází na přestup, Pod Lízátky podepsal smlouvu na tři roky. Odchovanec FK Litoměřicko strávil uplynulou sezonu v Jihlavě, kde odehrál ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE 23 zápasů. Právě v Jihlavě v sezonách předtím přičichl i k nejvyšší soutěži, v ní zasáhl v roce 2017 do jedenácti utkání. Působil i v Ústí nad Labem.

Na půlroční hostování s opcí přichází stejně starý Jan Záviška. Pravonohý křídelník, který může alternovat i v útoku, patří Bohemians Praha 1905, kde v posledních sezonách odehrál 45 prvoligových zápasů. Také on předtím působil v nejvyšší soutěži na Vysočině. V dresu Jihlavy nastoupil do dvanácti prvoligových utkání. Na jaře 2020 hostoval ve Vlašimi, tam stihl ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE 14 zápasů a 3 góly.

„Oba kluky jsme sledovali delší dobu. Jsou v ideálním věku, mají zkušenosti z první i druhé ligy. Jako levák a pravák nám přinesou na křídlech přímočarost a rychlost,“ popisuje nové hráče Votroků sportovní ředitel Jiří Sabou.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků