Nábor do Fotbalové školičky FCHK – příští týden!

5. 6. 2020   |   FC Hradec Králové
Máte doma kluka nebo holku ročníku 2014–2016, co mají rádi pohyb a konkrétně fotbal? Přiveďte je na nábor do Fotbalové školičky, který se koná ve dnech 8. – 12. 6. na Malšovickém stadionu, každý den od 16:30.

Fotbalová školička je tradičním předstupněm mládežnických týmů FC Hradec Králové. Pod dohledem zkušených trenérů tam vyrůstají budoucí Votroci, kteří dostávají ve věku od tří do šesti let pod kůži fotbalové základy. Obě kategorie Fotbalové školičky během sezony absolvují řadu halových i venkovních turnajů, na kterých děti zažijí spoustu zábavy.

Máte doma kluka nebo holku, kteří rádi sportují a mají v oblibě fotbal? Přiveďte je na nábor na Malšovický stadion ve dnech 8. – 12. 6. pokaždé od 16:30. Kategorie Rarášků (ročníky 2015 a 2016) trénují každé úterý a čtvrtek (s výjimkou 11, 6., kdy se na stadionu koná mistrovské utkání A týmu proti Viktorii Žižkov), kategorie Lvíčat (2014) v pondělí, ve středu a v pátek.

Podrobnosti k náboru najdete ZDE, případně se můžete obrátit na manažera školičky Petra Vohralíka (tel. 603318713, email petr.vohralik@seznam.cz).

Těšíme se na vás!

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Předprodej lístků na zápas reprezentace se Severní Makedonií začíná ve středu

Aktuální zprávy

Votroky bude proti Slavii povzbuzovat vyprodaná Malšovická aréna

Rozhovory

Z týmu je cítit síla a sebevědomí, hlásí Daniel Vašulín