Rezerva se rozešla s Kolínem smírně

22. 2. 2020   |   František Řehounek
B tým Votroků ztratil v závěrečných deseti minutách dobře rozehrané utkání s Kolínem. Hosté, kterým patří po podzimu čtvrtá příčka divizní skupiny C, předvedli kvalitní výkon, a diváci tak viděli zajímavý duel se šesti vstřelenými brankami.
přát., sobota 22. 2. 2020, 10:00

FC Hradec Králové

FK Kolín

3:3
1:1

Branky: 8. Mahr, 63. a 65. Chocholatý – 33. Vondráček, 80. Koděra, 84. Živný.

FC Hradec Králové:

Mach (46. Brát) – Finěk, Ptáček, Vukčevič (46. Locker), Plašil – Mahr, Vobejda, Samko, Chocholatý, Bičiště – Rajnoch (46. Vítek).

FK Kolín:

Bína – A. Čapek, Štancl, Milec, Koděra – Němeček, P. Čapek, Šindelář, Vondráček – Vácha, Veselý. Náhradníci: Urban, Živný, Rosendorf.



Reportáž

Domácí tým šel do vedení už v 8. minutě, když Denny Samko obloučkem poslal míč na Jana Mahra, který se ve vápně uvolnil a umístěnou střelou překonal Bínu v kolínské brance – 1:0. Černobílí mohli své vedení pojistit, ale Samko, Chocholatý ani Plašil skórovat nedokázali. Hostující celek spoléhal na rychlé protiútoky a standardní situace. A právě po jedné z nich dokázali srovnat skóre – na 1:1 vyrovnal po rohovém kopu na zadní tyči zapomenutý Jiří Vondráček.

Ve druhé polovině utkání byli Votroci lepší a svou převahu vyjádřili i brankami. Dvakrát se prosadil Sebastian Chocholatý: nejprve v 63. minutě zblízka využil přihrávky Josefa Lockera, o dvě minuty později zakončil s přehledem rychlý protiútok Hradce – 3:1. Domácí měli další šance, které však nevyužili, a Kolín tvrdě trestal. Nejprve na 3:2 snížil v 80. minutě David Koděra, který zahrával trestný kop a propálil děravou domácí zeď, na konečných 3:3 pak srovnal po pěkné akci kolínských Lukáš Živný v 84. minutě. Vedení mohl Votrokům vrátit Marek Rajnoch, ale po skvělém Fiňkově centru hlavičkoval těsně nad Bínovu branku.

Ohlasy

Sebastian Chocholatý:

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky