MVM: FC Zbrojovka Brno U16 - FC Hradec Králové U16 2:4 (2:1)

17. 2. 2020   |   Tomáš Ibrmajer
Z výjezdu tříbodové vítězství ...
MVM, sobota 15. 2. 2020, 12:00

FC Zbrojovka Brno

FC Hradec Králové

2:4
2:1

Branky a (asistence): 10. soupeř, 18. soupeř - 38. Musil z penalty (Jícha), 60. Pospíšil (Jícha), 78. Zoicas, 90. Zoicas (Kalina)

FC Hradec Králové:

Vlk - Müller, Zvěřina, Veselý, Jedlička (70. Kalina) - Zoicas, Musil, Pešek (57. Tomek) - Maličký (46. Holub), Jícha (70. Straka), Šichan (46. Pospíšil)



Reportáž

První půlhodina nám vůbec nevyšla, hráli jsme příliš pomalu, bojácně a naivně. Soupeř byl aktivnější, důraznější a přesnější v kombinaci. Brzy se ujal zaslouženého dvoubrankového vedení a my jsme nebyli schopni se domácím nikterak vyrovnat. Stejně jako my, tak i soupeř nám ale před koncem půle lehce nabídl skórovat. Po faulu na Jíchu penaltu bezpečně proměnil Musil, po nevydařeném výkonu jsme tedy poločas dokončili "pouze" s jednobrankovým mankem. Do druhé půle jsme vstoupili daleko lépe, začali jsme více pracovat, pohybovat se, podstupovat souboje a v neposlední řadě jsme si dovolili v situacích 1v1 a v kombinaci na soupeřově polovině. Po patnácti minutách druhé půle jsme vyrovnali krásnou střelou Pospíšila zpoza vápna, bohužel ihned za minutu se nechal Pospíšil vyloučit po zbytečných a nesmyslných dvou žlutých kartách. Zbytek zápasu jsme tedy dohrávali v oslabení. To nás ovšem nesložilo, ale naopak nabudilo, dali jsme do utkání emoce, ochotu a touhu zápas i přesto vyhrát. V deseti jsme logicky byli více pod tlakem, soupeř měl nebezpečné šance, ale to, že jsme všichni do jednoho pracovali na maximum se nám nakonec vrátilo a podařilo se nám zápas vyhrát. Dvakrát se trefil Zoicas, nejprve střelou po odraženém míči po rohovém kopu a v poslední minutě hlavou po centru Kaliny. Za vítězství a výkon zejména ve druhé půli hráče chválíme, nicméně v zápase bylo několik pasáží a momentů, které se nám nelíbí a nelze je tolerovat.


Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar