Votroci odjeli na soustředění do Špindlerova Mlýna

22. 1. 2020   |   FC Hradec Králové
První část zimní přípravy hradeckého A týmu vyvrcholí kondičním soustředěním, na které Votroci odjeli ve středu dopoledne. Stejně jako v minulé sezoně míří do Špindlerova Mlýna, kde je čekají tréninkové dávky zaměřené na nabírání kondice.

Dvacet hráčů se ve středu dopoledne vydalo na kondiční soustředění do Špindlerova Mlýna. Během následujícího týdne bude jejich domovem vojenská zotavovna v Bedřichově, kde budou pobývat do příštího úterý. „Bude to vyvrcholení prvního měsíce. Už z názvu kondiční soustředění je znát, co budeme ve Špindlu dělat,“ usmívá se asistent trenéra Ondřej Prášil. „Doufejme, že si to kluci i užijí.“

Kombinace dřiny a zpestření tréninku čeká Votroky na běžkách, které trenéři zařadili do programu na rozdíl od minulého roku. „Ještě jsem to nikdy nezkusil, takže uvidíme,“ očekává novinku s rozpačitým úsměvem makedonský záložník Fahrudin Djurdjević.

V Hradci Králové zůstali Ondřej Mach, Jan Mahr a Dominik Bičiště, kteří se zapojili zpátky do přípravy s B týmem, a Denis Donát. Ten se přidá k týmu U19, ale po soustředění by měl být částečně v tréninkovém procesu áčka. Individuálně se v Hradci připravují zranění Jiří Kateřiňák (po operaci vyhřezlé ploténky), Daniel Procházka (vykloubený loket) a Otto Urma, který utrpěl lehčí zranění v utkání proti Spartě B a potřebuje týdenní klid.

Během soustředění se opět můžete těšit na pravidelný deník, tentokrát ho pro vás bude psát brankář Patrik Vízek.

Fotogalerie

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B