Do akce VOTROCI SOBĚ se zapojují hráči i kluby

9. 12. 2019   |   FC Hradec Králové
S akcí VOTROCI SOBĚ jsme o víkendu zavítali na půdu jednoho z našich partnerů OC Futurum. Návštěvníci centra dostali během předvánoční nákupní horečky informace o možnosti podpořit výstavbu stadionu, přímo na místě se mohli i zaregistrovat.

Tři týdny po spuštění běží akce VOTROCI SOBĚ plným proudem. V pondělí odpoledne bylo na schématu hřiště zarezervovaných 650 políček, důležité ale je, že mnoho z nich si zamlouvají skupiny – počet lidí, kteří akci podporují, je tak daleko vyšší.

Mezi nimi jsou i postavy z hradecké fotbalové historie: hned v úvodu se zapojili bývalí hráči Karel Podhajský nebo Pavel Krmaš, k nim postupně přibývají Luboš Kubík, Milan Frýda, Jaroslav Mudruňka, Milan Ptáček, Tomáš Malínský, Tomáš Holeš, Radek Voltr, Petr Schwarz, Daniel Trubač, Tomáš Koubek, Pavel Dvořák, Václav Pilař, Jiří Poděbradský a další.

Akci podporují i funkcionáři – svoje políčko si rezervoval předseda FAČR Martin Malík, celý výkonný výbor královéhradeckého KFS i stejný orgán okresního fotbalového svazu. A zapojují se i menší fotbalové kluby: Spartak Police nad Metují, TJ Jiskra Hořice nebo FK Králův Dvůr, někdejší působiště sportovního ředitele Jiřího Sabou.

Samozřejmostí je zapojení stávajících hráčů a trenérů A týmu, béčka i mládežnických celků. A díky rodině šéftrenéra přípravek Mirzy Rahimiće má nový stadion v Hradci podporu i ze Sarajeva.

Všem, kteří si už políčko zarezervovali, srdečně děkujeme. Pokud se k nám chcete připojit, všechny potřebné informace najdete ZDE.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Aktuální zprávy

Votroci se vrací do Malšovické arény, v neděli přivítají Karvinou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar