MU: FC Olympia Hradec Králové U17 - FC Hradec Králové U16 1:3 (1:1)

18. 10. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Z městského derby tři body ...
11. kolo, středa 16. 10. 2019, 15:15

Olympia Hradec Králové

FC Hradec Králové

1:3
1:1

Branky a (asistence): 30. Leníček - 20. Brychta (Musil), 70. Musil (Pospíšil), 86. Kalina (Pospíšil)

Olympia Hradec Králové: Kiršbaum - Macel, Voženílek, Kocour (46. Blažek), Prouza (88. Kazda), Kárský, Tvrdek, Chlumecký (73. Cvrček), Krotil (63. Melichárek D.), Šenkýř, Leníček (46. Melichárek F.)
FC Hradec Králové: Vlk - Zvěřina, Hanuš, Veselý, Holub (73. Müller) - Musil, Pešek, Tomek (46. Pospíšil) - Maličký, Brychta (46. Ludvík), Kalina


Reportáž

Prvních třicet minut jsme na hřišti dominovali, dobrý pohyb, aktivita na soupeřově polovině a přesná kombinace - to vše vedlo k tomu, že jsme po dvaceti minutách hry vstřelili první branku utkání. Deset minut po našem vedoucím gólu jsme však inkasovali a naše aktivní hra rázem opadávala. Hráli jsme bojácně, zbytečně zataženě a soupeři jsme dali příliš mnoho prostoru, poločas se tak dohrál za vyrovnaného stavu. Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první, domácí hráli důrazně a jednoduše, zato my jsme hráli leckdy příliš složitě a bez překvapivého momentu. V posledních dvaceti minutách jsme však přidali na obrátkách, hra se přelévala od jednoho vápna k druhému a my jsme tím pádem měli dostatek nadějných brejkových situací. Proměnili jsme dvě šance a zápas dovedli do vítězného konce. Hráčům děkujeme za předvedené výkony!

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků