MU: FK Mladá Boleslav U16 - FC Hradec Králové U16 1:0 PEN (0:0)

22. 9. 2019   |   Tomáš Ibrmajer
Z venkovního zápasu pouze bod ...
7. kolo, neděle 22. 9. 2019, 13:15

FK Mladá Boleslav B

FC Hradec Králové

1:0pen
0:0
FK Mladá Boleslav B: Burgert - Fořt (65. Novák), Vaníček, Poláček, Šimek (46. Vydra), Filip, Brdička (62. Kareš), Malý, Šoufek, Strnad (71. Provazník), Lenikus (55. Zajpt)
FC Hradec Králové: Hrnčíř - Zvěřina, Hanuš, Veselý, Kutík - Konečný, Musil (68. Tomek), Pospíšil - Holub (57. Šichan), Straka (71. Jurčenko), Kalina


Reportáž

První poločas jsme hráli příliš pasivně, nepracovali jsme jako tým a nevytvořili si téměř žádné šance. Soupeř byl ve hře přesnější a působil organizovanějším dojmem. Domácí svoji jednu velkou šanci neproměnili a my jsme svoje náznaky nedotáhly do gólového zakončení. První půle nevalné úrovně tak skončila bez branek. Do druhého dějství jsme vstoupili daleko lépe, vysunuli jsme hru výše, lépe napadali, více běhali a hráli více nátlakově. Z toho plynula naše jistá a důrazná hra do obrany a daleko nebezpečnější a přímočařejší útoky. Vytvořili jsme si dost brankových příležitostí, abychom zápas rozhodli a odvezli si všechny body. Bohužel ani největší šance v podobě samostatných úniků na gólmana a dorážky na brankové čáře jsme nedokázali proměnit v gól. Zápas dospěl do penaltového rozstřelu, ze kterého si bod navíc berou domácí. Odehráli jsme zápas dvou rozdílných poločasů, ovšem hrát jen pětačtyřicet minut z celkových devadesáti nestačí! Je to málo, stejně jako dnešní bodový "zisk".

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Základní část jde do finále. Votroci vyrazí do Liberce

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Víkendový program Votroků