Votroci odjeli na soustředění do Písku

8. 7. 2019   |   FC Hradec Králové
V pondělí ráno vyrazil A tým Votroků na soustředění do Písku, kde se stejně jako před minulou sezonou bude připravovat na nadcházející ročník FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Vrcholem soustředění bude sobotní generálka proti místnímu účastníkovi ČFL, FC Písek.

Na herní soustředění do Písku odjel v pondělí ráno z Malšovického stadionu autobus se 24 hráči A týmu. Votroky čeká v jižních Čechách nabitý tréninkový program, během kterého budou ladit formu na blížící se start FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. „Příprava už se převaluje do herní kondice a herně taktických záležitostí. Pořád máme na čem pracovat,“ říká k programu soustředění hlavní trenér Zdenko Frťala.

V kádru na soustředění není Daniel Finěk, který odcestoval na mistrovství Evropy do 19 let, Daniel Horák, Jan Mahr a Michael Ptáček se zapojí do přípravy B mužstva. U Patrika Švantnera klub dotahuje hostování v týmu, kde by měl pravidelné zápasové vytížení.

Kádr Votroků na soustředění v Písku:

Brankáři

Ondřej Mach, Radim Ottmar, Patrik Vízek.

Obránci

František Čech, Miloš Kopečný, Jan Kvída, Michal Leibl, Jakub Martinec, Michal Trávníček, Otto Urma, Kristian Zbrožek.

Záložníci

Milan Černý, Fahrudin Djurdjević, David Doležal, Robert Jukl, Jiří Kateřiňák, Martin Matoušek, Daniel Procházka, Dominik Soukeník, Adam Vlkanova, Filip Zorvan.

Útočníci

Filip Firbacher, Erik Prekop, Jakub Šípek.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Preview

Votroci vkročí do klíčové fáze sezóny! V neděli hostí Karvinou

Aktuální zprávy

Lvíčata hrála v Malšovické aréně před rekordní návštěvou

Mládež - reportáž

Dorost složil Admiru 3:0. Hattrickem se blýskl Binar

×
Dnes v 16:30 | B tým
TJ Sokol Živanice
FC Hradec Králové B