Ve druhém zápase přípravy změříme síly s Olomoucí

25. 6. 2019   |   FC Hradec Králové
Votroky čeká ve středu druhé utkání letní přípravy – a opět proti soupeři z nejvyšší soutěže. Ve Slatinicích se proti nim postaví Sigma Olomouc. „Věříme, že zdravotní stav dovolí, aby opět dostaly prostor dvě jedenáctky,“ říká trenér Hradce Zdenko Frťala.

Stejně jako minulý rok, také letos si Votroci v rámci letní přípravy zahrají se Sigmou Olomouc na malebném hřišti v lázních Slatinice. A stejně jako v prvním přípravném zápase letošního léta chce Zdenko Frťala poslat na hřiště dvě rozdílné sestavy.

V nich už nebudou účinkovat testovaní hráči – zimbabwský útočník Arnold Chaponda a chorvatský křídelník Marko Zuljević se v pondělí dozvěděli, že stálé angažmá v Hradci nedostanou. „Kádr se pomalinku začíná zeštíhlovat. Chaponda je hrozně hodný a slušný kluk, jeho tréninková morálka byla bezproblémová. Kvality na druhou ligu ale neměl. Řekli jsme mu to, poděkovali, věříme, že se v pořádku vrátil domů. U Marka platí to samé. Nebyl rozdílovým hráčem, a my u nových fotbalistů čekáme, že budou lepší než ti, které máme,“ vysvětluje rozhodnutí Frťala.

Utkání ve Slatinicích začíná ve středu v 17:00 a stream z něj můžete sledovat ZDE.

Sdílej článek!

Nepřehlédněte

Aktuální zprávy

Program otevřeného tréninku pro školy a veřejnost

Aktuální zprávy

Votroci míří pod Ještěd, v neděli se střetnou s Libercem

Aktuální zprávy

Na duel se Slavií zbývají poslední lístky